Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

75 jaar vrouw in de Marine

 

poster web De vereniging van Ex- en actiefdienende vrouwelijke militairen der Koninklijke Marine (Ex-act KM) nodigt alle vrouwen die dienen of gediend hebben bij de Koninklijke Marine uit voor de reünie ter gelegenheid van het jubileum “75 Jaar Vrouw in de Marine”.
Deze reünie, wordt gehouden op: Woensdag 30 oktober 2019 van 11.00 – 16.00 uur in de “Witte Raaf” op het Nieuwe Haven terrein te Den Helder.

De kosten bedragen:
Leden €15.--
Niet leden / introducé € 25,--
Deze prijzen zijn inclusief koffie/thee bij aankomst, een maaltijd, en herinnering.

LET OP:
Aanmelding kan geschieden door op onderstaande link te klikken.

De vereniging Ex- act KM biedt u de mogelijkheid om online de toegangsprijs te betalen.

1. Bij online betalen klikt u op het bedrag wat op u van toepassing en daarna op verzenden. Na betaling wordt uw formulier automatisch verstuurd naar de reünie commissie. Uw betaling is dan zichtbaar op uw rekening overzicht

2. Het geld overmaken gaat via ideal. U krijgt een ander bankrekeningnummer in uw overzicht en er zal staan Stichting Mollie payments

3. Indien u niet online wilt betalen klik dan GEEN bedrag aan, maar klik direct op verzenden. Uw betaling dient dan voor 30 september 2019 op de rekening van de penningmeester te staan.

IBAN: NL45 INGB 0000 103388
t.n.v. Ver. Ex-act KM MARVA Den Helder, O.v.v. Reünie.
Uw aanmelding is definitief zodra uw bijdrage is ontvangen. Half oktober ontvangt u uw toegangsbewijs

 

4. Bij online betalen ontvangt u direct een e-mail met een kopie van uw formulier. Bovenaan staat een barcode. Het is de bedoeling dat u deze barcode mee neemt naar de reünie. Deze barcode dient als toegangscontrole. Dus geen wachtrijen meer i.v.m. controle op lijsten. U kunt de barcode printen of met een QR code scanner op uw smartphone zetten en bij de ingang van de Witte Raaf laten scannen.

 

Vul het online formulier in: Aanmeldingsformulier reünie Ex- act KM 30 oktober 2019

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech