Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Anuscka de Man

Mijn naam is Anuscka de Man, ik ben 66 jaar oud en woon met mijn vrouw in het Friese Woudsend.

Ik heb twee periodes bij de Marine gezeten. De eerste keer, begin jaren zeventig, ben ik een jaar kok geweest en drie jaar telefoniste.
Na mijn diensttijd ben ik in de avonduren gaan studeren en werkte ik overdag eerst als telefoniste bij een academisch ziekenhuis en later als maatschappelijk werkster bij de Sociale Dienst. Tijdens die periode rondde ik de Sociale Academie af en toen ik een advertentie van de marine zag voor een humanistisch geestelijk verzorger besloot ik hierop te solliciteren. Mede door mijn marine-achtergrond werd ik hiervoor aangenomen. Die functie heb ik een kleine vijf jaar vervuld.

In 1989 heb ik de marine vaarwel gezegd en heb ik mijn loopbaan vervolgd bij het GAK, het tegenwoordige UWV, waar ik tot mijn pensioen in diverse functies heb gewerkt.

Ik ben vanaf het begin lid van de vereniging, bij de oprichting zat ik in de EMV. Door mijn pensioen vorig jaar, heb ik tijd mij voor de vereniging in te zetten. Ik heb daarom ‘ja’ gezegd op de vraag om de functie van welzijnscoördinator op mij te nemen. Dat is een nieuwe functie waarbij ik optreed als intermediair tussen het bestuur en de regiovertegenwoordigers. We zullen elkaar dus in de toekomst nog veel gaan ontmoeten.


Anuscka de Man – welzijnscoördinator

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy:

Voor blad nr 2 - 2019 /juni:
17 april 2019

Voor blad nr 3 - 2019 /september:
17 juli 2019

Voor blad nr 4 - 2019 /december:
16 oktober 2019

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech