Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Sandra Hessing-Klaassen ad interim

Taakomschrijving Regio Coördinator Ex-act KM ‘MARVA’

Algemeen
De Regio Coördinator Is het aanspreekpunt in het Ex-act welzijnswerk voor het bestuur en de leden van Ex-act. Zij geeft aandacht aan en is verantwoordelijk voor het contact met de regiovertegenwoordigers en vrijwilligers.
Zij heeft een redelijke kennis van computerprogramma’s, die nodig zijn om het werk te doen. (Word en Excel).

Specifieke taken
1.    Aansturen van regiovertegenwoordigers.
2.    Zij onderhoudt de contacten met de regiovertegenwoordigers en zo nodig met de vrijwilligers. Ook bevordert zij de onderlinge contacten van de regiovertegenwoordigers.
3.    Zij vertegenwoordigt de regiovertegenwoordigers en vrijwilligers in de bestuursvergaderingen en brengt daarvan verslag uit aan de regiovertegenwoordigers.
4.    Zij organiseert tweemaal per jaar een bijeenkomst met de regiovertegenwoordigers. Deze bijeenkomsten kunnen het uitwisselen van ervaringen in het welzijnswerk zijn maar kunnen ook informatieve onderdelen bevatten.
5.    Zij is, na de secretaris, het aanspreek- en informatiepunt in de vereniging in geval van overlijden en andere persoonlijke gebeurtenissen bij de leden. Zij overlegt met de betreffende regiovertegenwoordiger welke acties er genomen worden uit naam van de vereniging.
6.    Zij houdt een rapportage bij van bezoeken en andere activiteiten die in het welzijnswerk aan de orde zijn geweest. Jaarlijks brengt zij verslag uit tijdens de ALV.
7.    Zij stuurt per kwartaal de regiovertegenwoordigers de benodigde adreslijsten van leden die bezocht moeten worden in het kader van verjaardag hetzij jubileum. De regiovertegenwoordiger stuurt vervolgens een felicitatiekaart.
8.    Zij houdt een lijst van aftreden van de regiovertegenwoordigers bij. Bij de verkiezing van nieuwe regiovertegenwoordigers zorgt zij voor een ordentelijk verloop
9.    Zij heeft zitting in de commissie van het Ankerfonds.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech