Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Gelderland/Utrecht/Flevoland

Regio-vertegenwoordiger: iets voor jou?

Het is al weer een paar jaar geleden dat dreigde dat de regio geen vertegenwoordiging meer had in het bestuur. Wetende dat de aard en hoeveelheid van de werkzaamheden reuze meevalt en hoe belangrijk, en niet te vergeten hoe leuk het is, in contact te blijven met de leden, zijn ondergetekende en Ursel Kriekjes ad interim aan de slag gegaan. In de hoop dat binnen niet al te lange tijd iemand anders het stokje over zou nemen.

Gebleken is, dat voor nog werkende leden het vergaderen ver van huis moeilijk te combineren is met hun werk.
De recente statutenwijziging heeft er voor gezorgd dat een regiovertegenwoordiger niet meer naar de bestuursvergaderingen hoeft. Dit betekent dat de werkzaamheden voor de regio helemaal zelf in te delen zijn.  De nog te benoemen welzijnscoördinator behartigt de belangen van de regio-vertegenwoordigers in het bestuur en zij koppelt informatie vanuit de bestuursvergadering terug naar de regio’s. Uiteraard zal er wel een of twee keer een bijeenkomst belegd worden voor de regio-vertegenwoordigers.

Voor mij een reden de vacature voor de regio Gelderland/Utrecht/Flevoland nog eens onder de aandacht te brengen. Vind jij het leuk het lijntje te betekenen tussen de marine, de vereniging en (oud-) collega’s? Dan is deze functie echt iets voor jou. Wil je meer specifieke informatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sandra Hessing-Klaassen

stempel alv 2020 kl

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy Contactblad:

Voor blad nr 1 - 2020 /maart
15 januari 2020

Voor blad nr 2 - 2020 /juni
15 april 2020

Voor blad nr 3 - 2020 /september:
15 juli 2020

Voor blad nr 4 - 2020 /december:
21 oktober 2020

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech