Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Verslag bijeenkomst

De dag begon al goed ! Het zonnetje scheen lekker. Als dat een voorbode zou worden van de dag dan kon hij al niet meer stuk. Samen met Dimphy (voor haar en voor mij was het de eerste keer dat we aanwezig waren) ben ik van huis afgezakt naar Restaurant d’n kleine Dommel in het oh zo mooie Nuenen. Rustig gelegen op een prachtige locatie net buiten Eindhoven. Een geliefde plaats om even te stoppen voor fietsers en wandelaars. Dat hebben we geweten, het terras zat dan ook aardig vol.  

Langzaam begonnen alle dames binnen te druppelen. Inge was als eerste ter plaatse en had een tafeltje onder een parasol uitgezocht. Helaas konden we daar maar met 4 man zitten (I.v.m. de corona regels) en ze hadden voor ons binnen een gedeelte gereserveerd. Aan de ene kant wel lekker want het werd toch wel benauwd onder de parasol, maar aan de andere kant natuurlijk jammer dat we niet wat meer van de buitenlucht konden genieten. Binnen was het wat koeler en hadden we veel meer privacy om ongestoord bij te kunnen kletsen. Dat was ook wel nodig omdat het door alle coronaperikelen al zo lang geleden was.

We waren met 22 personen, waarvan 2 mannen, die ‘s avonds ongetwijfeld klepperende oren hadden. We zijn gestart met een lekkere kop koffie/thee en een stuk appeltaart zo groot dat je de rest van de dag geen honger meer had. We hebben de rest van de middag gezellig bij kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor mij was het bijzonder leuk om eindelijk kennis te maken met een aantal van jullie, ik heb natuurlijk iedereen telefonisch wel gesproken maar als je een gezicht bij een stem hebt is dat toch veel leuker. Ik heb geprobeerd even kort met iedereen te spreken, maar de middag was nog te kort om iedereen even gehad te hebben. Volgende keer zal dat er zeker van komen.

Aan het einde van de middag werden vele weer opgehaald, en zijn wij ook weer huiswaarts gegaan. Al met al was het een zeer geslaagde middag. Misschien dat we bij het volgende uitje een combinatie kunnen zoeken tussen een activiteit/bezigheid en een drankje. Dat lijkt me leuk en hopelijk komen er dan ook wat leden die nog niet eerder op een bijeenkomst geweest zijn. Dan kunnen nog meer dames kennis met elkaar maken, wat de gezelligheid weer ten goede komt.

Het eerstvolgende evenement zal hopelijk 13 oktober in Amsterdam worden. Het lijkt me leuk jullie daar te zien. Het gaat jullie allen goed.

Tot snel.

Jullie regiovertegenwoordigster, Daniëlle van Bokhoven-von Burg

 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy Contactblad:

2021

Voor blad nr 4 - 2021/december:
6 oktober 2021

2022

Voor blad nr 1 - 2022/maart
12 januari 2022

Voor blad nr 2 - 2022/juni
13 april 2022

Voor blad nr 3 - 2022/september
6 juli 2022

Voor blad nr 4 - 2022/december
12 oktober 2022

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech