Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech
Afdrukken
veteranen
Hits: 20088

app voor veteranen

Nieuwe update Unit Victor;

Graag wil ik je informeren over de laatste update van onze app speciaal voor veteranen, Unit Victor. Via Unit Victor kunnen veteranen contact met elkaar houden in een besloten omgeving. We willen zoveel mogelijk veteranen met elkaar verbinden. Voor kameraadschap en gezelligheid, maar ook zodat iedere veteraan een netwerk om zich heen heeft tijdens eventuele moeilijke momenten, snel en gemakkelijk via hun telefoon. De app is gratis, en beschikbaar voor iOS en Android.

Naar aanleiding van feedback van veteranen en verenigingen/organisaties hebben wij verschillende veranderingen aangebracht aan de app, zoals nieuwsberichten waarmee gebruikers op de hoogte kunnen blijven van nieuws rondom veteranen en Defensie, en het inzien van (beperkte) profielinformatie van buddies zodat het makkelijker wordt om kameraden te vinden. Lees meer over de laatste update op onze website.

Ik zie raakvlak in onze gedeelde missie om het contact tussen veteranen te bevorderen en er voor elkaar te zijn. We horen het daarom ook graag indien jullie vragen over of verbeterpunten voor Unit Victor hebben.

Hartelijke groeten,
Hans Nagtegaal
Oprichter & veteraan;

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.noworriescompany.com/

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech